PERSONUPPGIFTSPOLICY (GDPR)


GDPR, även kallad dataskyddsförordningen är en ny förordning som gäller alla EU-länder och som innebär ett ökat skydd för privatpersoners integritet, och ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL) från och med den 25 maj 2018.
Vi tar din integritet på största allvar och hanterar alla våra kunders personuppgifter med aktsamhet. Den här integritetspolicyn förklarar och förtydligar hur vi som personuppgiftsansvarig behandlar våra besökares personuppgifter enligt (EU) 2016/279, den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.

Allmänt
Helen Kåselöv är personuppgiftsansvarig för personuppgifter som behandlas inom ramen för denna policy. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet GPDR. Genom att registrera dig på tex nyhetsbrev, events, onlineprodukter och gratisprodukter så behandla dina personuppgifter i enlighet med vad som anges nedan.
Helen Kåselövs email: helen@endoyoga.com telenummer: 076-6318235

Vilka personuppgifter behandlas?
De personuppgifter som behandlas är den information som lämnas av dig i samband med registrering vid intresseanmälningar eller andra kontakter med Helen Kåselöv Yoga samt information som du uppger för undersökningssyften. Dessa personuppgifter inkluderar även namn och e-postadress.

Ändamål
Helen Kåselöv Yoga behandlar personuppgifterna för att tillhandahålla erbjudanden, information, gratis yogatips och hälsotips och nyheter till dig, för att kommunicera med dig samt för att Helen Kåselöv Yoga ska kunna fullgöra sina förpliktelser enligt lag. Helen Kåselöv Yoga kommer också att använda personuppgifterna för direktmarknadsföring eller annan reklam via e-post eller annan kanal av Helen Kåselöv Yogas tjänster och produkter.

Avsluta prenumeration och ta bort dina uppgifter
Om du inte önskar att dina personuppgifter behandlas för ändamål som rör direktmarknadsföring kan du avregistrera din prenumeration via en länk som alltid finns i respektive emailutskick. Denna länk finns längst ned i mailet.
Du kan också maila till helen@endoyoga.com för att ta bort dina uppgifter. Då behöver du ange: Namn och emailadress.

Vad vi lagrar
    • Vi hanterar din e-post för att kunna skicka ut information om erbjudanden och annan nyttig information likt denna.
    • Vi ger eller säljer INTE dina uppgifter vidare till tredje part utan att du uttryckligen godkänt det

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?
Helen Kåselöv Yoga kommer att genomföra en bedömning årsvis om ändamålet med behandlingen av personuppgifterna kvarstår. Om inte ändamålen med behandlingen av personuppgifterna kvarstår kommer uppgifterna att raderas.

Din rätt till dina personuppgifter
  • Du har alltid rätt att ta del av vilka uppgifter vi har om dig och hur vi hanterar dessa.
  • Du har alltid rätt att få dina uppgifter rättade om något inte stämmer
  • Du kan när som helst be att dina personuppgifter tas bort

Anmälan till lokala kurser
När du anmäler dig till lokala kurser, workshops och retreats så används bokningssystemet Boka direkt. Se www.bokadirekt.se för deras integritetspolicy.
Du som anmäler dig till lokala kurser hos Helen Kåselöv Yoga, får yogamaterial per email för att få högsta möjliga service och upplevelse av yogan och viss annan information som är viktig för just den kursen du går. Vill du få nyhetsbrev får du fylla i din emailadress på hemsidan för att få det.

Vår leverantör av betallösning
Vid köp av onlineprodukter, dvs digitala produkter såsom: ljudfiler, videos, pdf:er och webbaserade kurser använder Helen Kåselöv Yoga externa köpplattformer. Tex Kajabi, Teachable , Coursecraft och Payhip.
Du kan läsa mer om deras integritetspolicy (privacy policy) på deras hemsidor:
https://kajabi.com/policies/
https://teachable.com/privacy-policy
https://coursecraft.net/privacy
https://payhip.com/privacy

Betalningssystemet för onlineprodukter sker via paypal på ovanstående köpplattformer, där Helen Kåselöv Yoga får dina personuppgifter: Namn och emailadress. Dessa uppgifter kan ej tas bort från Helen Kåselöv Yogas paypal pga bokföringslagen.
När du köper en webbkurs så läggs du till på Helen Kåselöv Yogas  maillista  som ingår i den webbaserade kursen. Detta för att du ska få ut så mycket som möjligt av själva kursen.
När du köper onlineprodukter: audios, videos, pdf:er och kurser läggs du automatiskt till i Helen Kåselöv Yogas nyhetsbrev.
Du kan alltid när som helst avregistrera dig från mailutskicken. Observera att du då inte kan ta del av viktig information som du kanske behöver för att få ut det mesta i en pågående onlinekurs.

Cookies
Helen Kåselöv Yoga använder cookies, en liten textfil från vår webbserver som lagras i besökarens dator. Cookies används för att tillfälligt spara viss information (t ex för att man ska kunna vara inloggad), och för att personalisera delar av sajten.
Genom att ställa in din webbläsare på att acceptera cookies samtycker du till att Helen Kåselöv Yoga får använda cookies på det sätt som anges ovan.
Om du inte vill lagra cookies finns det flera sätt för dig att förhindra det:
  1. I din webbläsares inställningar kan du stoppa den från att lagra cookies. Tänk dock på att vissa sajter fungerar sämre utan cookies.
  2. Du kan rensa bort cookies från din hårddisk. Det gör dock att inställningar du gjort på vissa sajter inte längre finns kvar.
  3. Har du en nyare webbläsare har den ofta stöd för så kallad privat surfning eller inkognito-surfning. Det betyder att alla cookies rensas ut varje gång du stänger din webbläsare.

För mer detaljerad information om cookies, se www.pts.se.

Om du har några frågor, kontakta:
Helen Kåselöv
email: 076-6318235
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.