Yogakurser i Gröndal (Stockholm)

Pga av den pandemilagen med dess restriktioner så skjuts kurserna  som skulle ha startat from 13/4 fram igen. Nya datum finns nu i september, fortfarande med färre antal platser.

Kursvillkor och kursinformation hittar du lite längre ned.

Om någon kurs/klass är full: klicka på bokningen i Time center för att boka dig som reserv!

18.00-19.10

 

Kundaliniyoga 12 ggr
​Start 7/9

Lärare Helén Kåselöv
2 200 kr
Kraftfulla yogapass från Mediyoga och kundaliniyoga, där du får både inre styrka, avslappning och balans.
Anmäl dig här

18.00-19.10

Mediyoga 12 ggr
Start  8/9

Lärare: Helén Kåselöv
2 200 kr
Yogapass som lugnar, stärker & balanserar
Bra för rygg, axlar & nacke & för stress.

 

Anmäl dig här

08.30-09.30

 Senioryoga/Morgonyoga 12 ggr
​Start 9/9

Lärare: Helén Kåselöv
1 800 kr för seniorer
2 200 kr för övriga
För dig som är senior,  eller vill göra lite mjukare yoga på morgonen.
Även på stol!
 
Anmäl dig här

Adress: Hälsostudion i Gröndal, Maskinistgatan 1 i Gröndal
Detta ingår: Pdfer med yogapassen & te

AVBOKNINGSVILLKOR
Du kan avboka din kurs 1 vecka innan kursstart.  Vid avanmälan senare än 1 vecka innan kursstart debiteras hela kursavgiften. Betald kursavgift återbetalas ej. 

Om det blir nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten angående Covid-19 under terminen som resulterar i stängning av lokalen, kan yogaklasserna ske online istället. Betald avgift fås då inte tillbaka.
(Vid workshops & retreats se separata avbokningsregler.)

BETALNING KURSER/DROP-IN
Betalning av kurs sker 1 vecka innan kursstart
Vid DROP-IN sker betalning vid bokningen.

BETALNING SKER TILL:
SWISH: 123 399 11 63

Bankgironummer: 642-0426

ÄR KURSEN FULL?
Ställ dig som reserv via bokningen

NYHETSBREV
Du som anmäler dig till kurser, workshops, retreats & drop-in får även nyhetsbreven. Du kan när som helst avregistrera dig från dem.

TA IGEN MISSADE TILLFÄLLEN
Om du missar tillfällen under kursen så kan du ta igen det på de andra yogaklasserna i mån av plats. Gäller endast under kursens gång. 

HOPPA PÅ EN KURS
Vill du påbörja en kurs fast kursen har börjat? Det går om det finns plats. Maila [email protected]

RABATTER
Vill du gå fler kurser samtidigt under terminen? Då får du 10% rabatt.
Du som går en terminskurs i Gröndal hos mig och vill köpa onlineprodukter/kurser under den tiden, får 20% rabatt. Maila [email protected] för att få rabattkoden.

DROP-IN
Vill du komma på drop-in så går det i mån av plats. Dessa platser släpps allt eftersom och kan släppas samma dag. Kolla i bokningen.

"Jag behöver yoga för att må bra. Jag har letat efter en seriös och närvarande yogalärare och har hittat rätt. Jag får energi och harmoni på Helens yoga och får dessutom bra tips efter varje lektion. Lagom stora klasser och lugn miljö. "

Jacqueline Rosén

"Jag kommer fortfarande ihåg hur det kändes efter första MediYoga passet, som om jag hade vart på en superlugn solsemester. Jag var uppfylld med energi o ren glädje! I vardagen kämpar jag för att hitta lugnet pga mkt högt tempo och krav. Jag har en bit kvar att gå men upplever att MediYoga hjälper. Yogaläraren Helen är superfin! Älskar att komma till hennes pass. Min livskvalitet är märkbart bättre sedan jag börjat med MediYoga! Jag är gladare och kan använda mig av lugnande övningar i stressiga vardagssituationer ofta. Tack! "

Milena Milosevic

"Jag har aldrig yogat tidigare, men efter en termin av Mediyoga kommer jag nog aldrig sluta. Den timmen av djup avslappning, ledd av Helen, har varit till stor hjälp för mig för att sänka stress och må bättre. Stort tack! "

Erik

"Yogaklasserna hjälper mig att slappna av och ger mig också verktyg jag kan använda hemma när jag känner mig stressad eller irriterad. Jag tyckte att yogalärare var bra och trevlig och efter en timmes yoga kände jag mig lugn och bekväm i min kropp (nacken och ryggen). "

Amena
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.